Tekstiilitarvike Oy

Tekstiilitarvike on Turussa vuonna 1983 aloittanut perheyritys, joka valmistaa suojatekstiilejä elintarvikealan laitoksille. Erikoistumme liha- ja kalateollisuuden vaatimiin suojatekstiileihin. Tuotevalikoimaamme kuuluu niin henkilökohtaiset suojavaatteet kuin valmiiden tuotteiden suojaamiseen tarkoitetut tekstiilit.

Kaikki tuotteemme ovat Suomessa tehtyä käsityötä, tästä olemme saaneet sertifikaatiksi avainlipun tuotteillemme. Ompelimomme sijaitsee Turussa, ja kaikki työ tehdään omissa tiloissamme – suunnittelusta lähettämiseen.

Tuotevalikoimamme on suunniteltu ja testattu useissa kylmissä ja kuumissa tiloissa. 40-vuotisen historiamme aikana olemme kehittäneet, suunnitelleet ja testanneet kaikki tuotteemme asiakkaidemme kanssa. Vuosien varrella olemme kehittäneet tuotteisiimme muutoksia kehityksen mukana. Valmistajana olemme joustava ja pystymme tekemään asiakaskohtaisia muutoksia mihin tahansa tuotteisiimme.

Käytämme tuotteissamme erittäin laadukkaita materiaaleja, joten tuotteemme ovat helppohoitoisia sekä pitkäikäisiä.  Suurin osa tuotteistamme kestää päivittäistä konepesua ilman muutoksia tuotteen ominaisuuksiin pitkälläkään iällä. Käyttämämme materiaalit ovat kestäviä käytössä ja eettisenä valintana.

Tekstiilitarvike - Ompelija

Lähetä palautetta

  • Kenttä on validointitarkoituksiin ja tulee jättää koskemattomaksi.
0
    Tarjouskori
    Tarjouskori on vielä tyhjä